Habitare - arhitekt za notranjo opremo, oblikovanje interierja in obnovo nepremičnin v IstriHabitare - arhitekt za notranjo opremo, oblikovanje interierja in obnovo nepremičnin v IstriHabitare - arhitekt za notranjo opremo, oblikovanje interierja in obnovo nepremičnin v IstriHabitare - arhitekt za notranjo opremo, oblikovanje interierja in obnovo nepremičnin v IstriHabitare - arhitekt za notranjo opremo, oblikovanje interierja in obnovo nepremičnin v IstriHabitare - arhitekt za notranjo opremo, oblikovanje interierja in obnovo nepremičnin v IstriHabitare - arhitekt za notranjo opremo, oblikovanje interierja in obnovo nepremičnin v IstriHabitare - arhitekt za notranjo opremo, oblikovanje interierja in obnovo nepremičnin v IstriHabitare - arhitekt za notranjo opremo, oblikovanje interierja in obnovo nepremičnin v Istri

Bivalni prostori

NAČRTOVANJE: OPREMA DOMA, OPREMA HIŠE, OPREMA STANOVANJA

Habitare - arhitekt notranje opreme – naše področje je notranje oblikovanje in snovanje interiera. Že vrsto le delujemo tako na slovenskem kot na hrvaškem prostoru, ob tem smo načrtovali in izvedli mnogo projektov interiera. Nekateri so predstavljeni v referencah.

Vse začne se z zasnovo prostora – notranja arhitektura - to je z razporeditvijo sten in prostorov, ki mogočajo prijetno bivanje in ustvarjanje. Tumu sledi notranja oprema, izbor materialov, barv, osvetlitev, ki naredijo prejeten dom. Interier zasnujemo na način, ki zagotavlja, da sta notranja oprema in izvedba v dogovorjenih cenovnih okvirih. Naročnikov proračun, znotraj katerega bi želel urediti prostor, je ključen.

Interier naročniku predstavimo v 3D predstavitvi, iz katere so razvidni natančni načrti ter predlagana notranja oprema, materiali in barve. Končni rezultat je viden v  Projektu interiera.

Z izvedbo na ključ, gradbenimi in zaključnimi gradbenimi deli na željo naročnika projekt privedemo do izvedbe.

OBNOVA, OBNOVA HIŠE, OBNOVA STANOVANJA

Obnova hiše ali stanovanja je zapleten proces, pri katerem je potrebno paziti na vrsto dejavnikov, ki jih zahteva posamezen objekt. Habitare smo skupina: arhitekti notranje opreme ter izvedbena skupina, ki je izvedla vrsto obnov bivalnih in poslovnih prostorov tako v Sloveniji kot v tujini. Nemalokrat se pri obnovi hiše ali stanovanja spremeni zasnova prostora, notranja arhitektura – to je postavitev sten, ki omogoča sodobnejše bivanje. V starih prostorih je potrebno paziti na statiko, stene, skratka obnova mora potekati pravilno. Največkrat je potrebna menjava strojnih in elektro instalacij. Temu sledi skrbno načrtovanje – priprava idejnega načrta. Notranja oprema, izbor materialov, barv, detajlov in nenazadnje osvetlitev, naredijo dom.