Eko hiša na Krasu

Habitare - Notranja oprema in oblikovanje interiera počitniške eko hiše na KrasuHabitare - Notranja oprema in oblikovanje interiera počitniške eko hiše na KrasuHabitare - Notranja oprema in oblikovanje interiera počitniške eko hiše na KrasuHabitare - Notranja oprema in oblikovanje interiera počitniške eko hiše na KrasuHabitare - Notranja oprema in oblikovanje interiera počitniške eko hiše na KrasuHabitare - Notranja oprema in oblikovanje interiera počitniške eko hiše na KrasuHabitare - Notranja oprema in oblikovanje interiera počitniške eko hiše na Krasu

Projekt – Eko hiša, 130 m2

Lokacija: Kras, Slovenija
Notranja oprema, oblikovanje interiera, oprema počitniške hiše: Habitare d.o.o.

Za mlado družino oblikujemo interier počitniške hiše na Krasu. Interier smo zasnovali v skladu s kraškim okoljem. V ospredju je uporaba naravnih materialov ter naravnih obdelav, ki upoštevajo značilnosti tamkajšnjega okolja: opečnat tlak, premazan z oljem, naravna zaščita lesa in zidne barve…

Istrska hiša ob oljčnem nasadu

Habitare - Projekt notranje opreme in obnove stare rustikalne Istrske hiše ob oljčnem nasadu

Istrska hiša ob oljčnem nasadu
Lokacija: Sinožići, Istra, Hrvaška
Površina zemljišča: 1200m2, bazen, zunanja letna kuhinja
Površina objekta: 250 m2
Okolica: bazen, terasa, letna kuhinja, mediteranski vrt
Orientiranost: JZ, pogled morje, 12 km od morja

Istra

Istra - Mediteran

Habitare d.o.o. je vrsto let prisoten na področju hrvaškega Mediterana, Istre, kjer omogočamo naročniku naslednje storitve:
gradnja objektov - počitniške hiše po sistemu ključ v roke, obnavljanje starejših objektov, načrtovanje notranje opreme – interiera, opremljanje, nakup zemljišča, priprava celotnega projekta in izdaja gradbenega dovoljenja, pravna podpora.

Mediteran in Istra živita in dihata v edinstvenem arhitekturnem slogu. Skrbna izbira materialov in svojevrstno oblikovanje sta pustila starodavni pečat tudi sodobnim prostorom bivanja in ustvarjanja.

Habitare stremi k izvirnim rešitvam, s katerimi skušamo ohraniti tradicijo, hkrati pa v prostore vnesti vse prednosti modernega načina življenja.
Poznavanje mediteranske arhitekture, avtohtonih materialov, načinov njihovih obdelav, omogoča oblikovanje prostorov, ki se zlijejo s tamkajšnjim ambientom in nudijo posamezniku umik pred današnjim tempom življenja. Ustvarjamo prostore, v katerih posamezniki uživajo v svojem prostem času, pa naj bodo le ti sodobno ali pa tradicionalno oblikovani.
Sodelovanje z lokalnimi izvajalci, rokodelci ter tamkajšnjimi ponudniki notranje opreme nam omogoča uspešno izvedbo projektov na ključ.
V hrvaškem primorju smo pripravili več samostojnih nepremičninskih projektov namenjenih oddihu, oblikovali smo interiere apartmajev, manjših wellnessov, v katerih posamezniki uživajo v prostem času, izvedli smo vrsto prenov počitniških objektov.
Identiteta mediteranske hiše

Preberi več o tem...