Vile s pogledom na morje, Barat, Istra

Habitare - Projekt arhitekture notranje opreme, obnove ter izvedbe na ključ vile s pogledom na morje v IstriHabitare - Projekt arhitekture notranje opreme, obnove ter izvedbe na ključ vile s pogledom na morje v Istri

Vile s pogledom na morje

Lokacija: Barat, Istra, Hrvaška
Površina zemljišča / vila: cca 1000 m2
Površina objekta / vila: cca 250 m2
Okolica: bazen, pogled morje, mediteranski vrt
Orientiranost: JZ, bližina vinske ceste, ob robu urbanizacije, 10 km od morja

Možnost izvedbe na ključ in načrtovanje notranje opreme – Habitare d.o.o.

Na začetku vasi Barat je predviden projekt 5 sodobnih mediteranskih vil. Kljub njihovi sodobni obliki se stapljajo s tamkanjšnjim okoljem. Njihova postavitev omogoča poglede na okoliške vinograde, vsaka izmed ima vil odprt pogled na morje.

Vile ob golf igrišču, Srebrnići, Istra

Habitare - Projekt obnove in načrtovanja notranje opreme ter izvedbe na ključ Vile ob golf igrišču, Srebrnići, IstraHabitare - Projekt obnove in načrtovanja notranje opreme ter izvedbe na ključ Vile ob golf igrišču, Srebrnići, IstraHabitare - Projekt obnove in načrtovanja notranje opreme ter izvedbe na ključ Vile ob golf igrišču, Srebrnići, IstraHabitare - Projekt obnove in načrtovanja notranje opreme ter izvedbe na ključ Vile ob golf igrišču, Srebrnići, IstraHabitare - Projekt obnove in načrtovanja notranje opreme ter izvedbe na ključ Vile ob golf igrišču, Srebrnići, IstraHabitare - Projekt obnove in načrtovanja notranje opreme ter izvedbe na ključ Vile ob golf igrišču, Srebrnići, IstraHabitare - Projekt obnove in načrtovanja notranje opreme ter izvedbe na ključ Vile ob golf igrišču, Srebrnići, IstraHabitare - Projekt obnove in načrtovanja notranje opreme ter izvedbe na ključ Vile ob golf igrišču, Srebrnići, IstraHabitare - Projekt obnove in načrtovanja notranje opreme ter izvedbe na ključ Vile ob golf igrišču, Srebrnići, IstraHabitare - Projekt obnove in načrtovanja notranje opreme ter izvedbe na ključ Vile ob golf igrišču, Srebrnići, IstraHabitare - Projekt obnove in načrtovanja notranje opreme ter izvedbe na ključ Vile ob golf igrišču, Srebrnići, IstraHabitare - Projekt obnove in načrtovanja notranje opreme ter izvedbe na ključ Vile ob golf igrišču, Srebrnići, IstraHabitare - Projekt obnove in načrtovanja notranje opreme ter izvedbe na ključ Vile ob golf igrišču, Srebrnići, IstraHabitare - Projekt obnove in načrtovanja notranje opreme ter izvedbe na ključ Vile ob golf igrišču, Srebrnići, Istra

Vile ob golf igrišču, Srebrnići, Istra

Lokacija: Srebrnići, Istra, Hrvaška
Površina posameznega zemljišča: cca 1128 m2
Površina posameznega objekta: cca 245 m2
Okolica: bazen, terasa, letna kuhinja, mediteranski vrt
Orientiranost: J, ob predvidenem golf igrišču, ob robu urbanizacije, 10 km od morja

Opis projekta: klik
Možnost izvedbe na ključ in načrtovanje notranje opreme – Habitare d.o.o.

Na vhodu v vas Srebrnići, na zahodni obali Istre, je zasnovan projekt 5 hiš, ki so grajene v tadicionalnem istrskem stilu. Vsaka od hiš ima svojo intimo z mediteranskim vrtom in lep pogled na morje. Naselje se nahaja v bližini mesteca Višnjan, v bližini je predvidena gradnja golf Igrišča. Projekt je v fazi izvedbe.

Sodobna vila s pogledom na morje

Habitare - Projekt načrtovanja notranje opreme in izvedbe na ključ sodobne vile v Bačvi, IstraHabitare - Projekt načrtovanja notranje opreme in izvedbe na ključ sodobne vile v Bačvi, IstraHabitare - Projekt načrtovanja notranje opreme in izvedbe na ključ sodobne vile v Bačvi, IstraHabitare - Projekt načrtovanja notranje opreme in izvedbe na ključ sodobne vile v Bačvi, IstraHabitare - Projekt načrtovanja notranje opreme in izvedbe na ključ sodobne vile v Bačvi, IstraHabitare - Projekt načrtovanja notranje opreme in izvedbe na ključ sodobne vile v Bačvi, IstraHabitare - Projekt načrtovanja notranje opreme in izvedbe na ključ sodobne vile v Bačvi, IstraHabitare - Projekt načrtovanja notranje opreme in izvedbe na ključ sodobne vile v Bačvi, IstraHabitare - Projekt načrtovanja notranje opreme in izvedbe na ključ sodobne vile v Bačvi, IstraHabitare - Projekt načrtovanja notranje opreme in izvedbe na ključ sodobne vile v Bačvi, Istra

Lokacija: Bačva, Istra, Hrvaška
Površina zemljišča / vila: cca 1500 m2
Površina objekta / vila: cca 350 m2
Oddaljenost od morja: 10 km
Orientiranost: JZ, pogled morje, ob robu urbanizacije
Bližina predvidenega golf igrišča: 2 km
Možnost izvedbe na ključ in načrtovanje notranje opreme – Habitare d.o.o.

2 luksuzni sodobno zasnovani vili v Istri, ob vasi Bačva, Istra, s pogledom na morje in na nasad oljk, ob robu urbanizacije.

Notranjost vile:

  • Velik dnevni prostor
  • Kuhinja
  • Jedilnica
  • wc
  • 4 sobe z lastno kopalnico
  • wellness prostor

Okolica:

  • bazen,
  • 3 terase,
  • letna kuhinja,
  • mediteranski vrt,

Za prodajo

Za prodajo

Počitniške vile so zasnovane kot nadaljevanje tradicije v Istri, med njimi pa se predstavljata tudi dva sodobno zasnovana koncepta mediteranske hiše.
Ne glede na njihovo tradicionalno ali sodobno zasnovo, koncepti gradnje upoštevajo značilnsti tamkajšnjega okolja in se mu prilagajajo.
Bačva, Barat, Baderna, Srebrniči in Sinožići so vasi v bližnini Višnjana in Poreča, na zahodni obali hrvaške Istre.
S povprečno 2600 ur sonca na leto, bližino obale, milo klimo, ter odmaknjenostjo od obalnih središč predstavljajo idealno okolje za oddih in pobeg od vsakdana.

For sale

For sale

Vacation houses are named villas due to its content and position as a continuation of traditional construction in Istria. Blending in with the ambiance and undisturbed view of the sea and its surrounding nature, aresome of the ideas we used as guidance. Bacva, Barat, Baderna, Srebrenici and Sinozici are the villages located in close vicinity of Visnjan and Porecsitauted on the west coast of Istria.
With 2600 of sunny hours on average per year, coastline dispersion, sea clarity and its currents, surrounding climate, at a decent distance from the impact of civilization, we consider them as anature’s whisper in revealing of our own inner feelings.