Habitare - Obnova, inženiring in oblikovanje notranje opreme hiše, doma, stanovanja in poslovnih prostorov z izvedbo na ključHabitare - Obnova, inženiring in oblikovanje notranje opreme hiše, doma, stanovanja in poslovnih prostorov z izvedbo na ključHabitare - Obnova, inženiring in oblikovanje notranje opreme hiše, doma, stanovanja in poslovnih prostorov z izvedbo na ključHabitare - Obnova, inženiring in oblikovanje notranje opreme hiše, doma, stanovanja in poslovnih prostorov z izvedbo na ključ

Obnova, izvedba, notranja oprema, inženiring

IZVEDBA - INŽENIRING

Izkušnje naših naročnikov kažejo na to, da je pri prenovi objektov ali finalizaciji novogradenj sodelovanje z nami ključnega pomena pri doseganju cenovno ugodnejših ponudb, kvalitete izvedbe, rokov izvedbe, nadzora nad kvaliteto opravljenih storitev, prav tako je pomembna koordinacija med posameznimi fazami obrtniških storitev. Skratka naročnikom ponujamo izvedbo na ključ, ki bo časovno in cenovno optimalna.

OBNOVA HIŠE, OBNOVA STANOVANJA, OBNOVA POSLOVNEGA PROSTORA

Obnova hiše ali stanovanja je zapleten proces, pri katerem je potrebno paziti na vrsto dejavnikov, ki jih zahteva posamezen objekt. Habitare smo skupina: arhitekti notranje opreme ter izvedbena skupina, ki je izvedla vrsto obnov bivalnih in poslovnih prostorov tako v Sloveniji kot v tujini. Nemalokrat se pri obnovi hiše ali stanovanja spremeni zasnova prostora, notranja arhitektura – to je postavitev sten, ki omogoča sodobnejše bivanje. V starih prostorih je potrebno paziti na statiko, stene, sratka obnova mora potekati pravilno. Največkrat je potrebna menjava strojnih in elektro instalacij. Temu sledi skrbno načrtovanje – priprava idejnega načrta. Notranja oprema, izbor materialov, barv, detajlov in nenazadnje osvetlitev, naredijo interier.