Mlada družina v Trnovem, Ljubljana

Oprema stanovanja - Oprema doma

Habitare - Projekt notranjega oblikovanja in prenove stanovanja v Trnovem, LjubljanaHabitare - Projekt notranjega oblikovanja in prenove stanovanja v Trnovem, LjubljanaHabitare - Projekt notranjega oblikovanja in prenove stanovanja v Trnovem, LjubljanaHabitare - Projekt notranjega oblikovanja in prenove stanovanja v Trnovem, LjubljanaHabitare - Projekt notranjega oblikovanja in prenove stanovanja v Trnovem, LjubljanaHabitare - Projekt notranjega oblikovanja in prenove stanovanja v Trnovem, LjubljanaHabitare - Projekt notranjega oblikovanja in prenove stanovanja v Trnovem, LjubljanaHabitare - Projekt notranjega oblikovanja in prenove stanovanja v Trnovem, LjubljanaHabitare - Projekt notranjega oblikovanja in prenove stanovanja v Trnovem, LjubljanaHabitare - Projekt notranjega oblikovanja in prenove stanovanja v Trnovem, LjubljanaHabitare - Projekt notranjega oblikovanja in prenove stanovanja v Trnovem, LjubljanaHabitare - Projekt notranjega oblikovanja in prenove stanovanja v Trnovem, LjubljanaHabitare - Projekt notranjega oblikovanja in prenove stanovanja v Trnovem, LjubljanaHabitare - Projekt notranjega oblikovanja in prenove stanovanja v Trnovem, LjubljanaHabitare - Projekt notranjega oblikovanja in prenove stanovanja v Trnovem, LjubljanaHabitare - Projekt notranjega oblikovanja in prenove stanovanja v Trnovem, LjubljanaHabitare - Projekt notranjega oblikovanja in prenove stanovanja v Trnovem, LjubljanaHabitare - Projekt notranjega oblikovanja in prenove stanovanja v Trnovem, LjubljanaHabitare - Projekt notranjega oblikovanja in prenove stanovanja v Trnovem, LjubljanaHabitare - Projekt notranjega oblikovanja in prenove stanovanja v Trnovem, Ljubljana

Mlada družina v Trnovem, Ljubljana
Projekt - obnova in notranja oprema: Stanovanje 78 m2
Lokacija: Ljubljana, Trnovo
Arhitekt notranje opreme, interier, oprema stanovanja: Habitare d.o.o.

Izvedba na ključ, inženiring: Habitare d.o.o.
Fotografija: Juš Medič

NOTRANJA ARHITEKTURA, NOTRANJE OBLIKOVANJE IN OBNOVA STANOVANJA - OBNOVA DOMA

Pri stanovanju s klasično zasnovo iz osemdesetih let, z majhnimi prostori, je bila naročnikova želja pridobiti večji, odprt osrednji prostor, ki bi omogočal komunikacijo med dnevnim prostorom, jedilnico in kuhinjo. S prerazporeditvijo sten smo pridobili nov, moderno zasnovan interier.


Notranja arhitektura stanovanja se je bistveno spremenila. Povezali smo kuhinjo in prej ločen dnevni prostor. Kopalnica je bila utesnjena, ločena od wc, posledično strašansko majhna. Kopalnica je dobila popolnoma novo podobo, osvobojeno vseh aparatov, postala je večja in bivalna… V dolgem hodniku je bila zasnovana garderobna soba, spalnica pa je posledično postala večja in prijetnejša.

NOTRANJA OPREMA, ARHITEKT NOTRANJE OPREME

Interier zaznamuje preplet svetlega in temnega. Notranja oprema: parket iz ameriškega oreha v temnorjavem odtenku daje dobro osnovo pohištvu iz mediapana v lakirani obdelavi v barvi peska. La za kontrast se ponekod pojavijo posamezni elementi v ameriškem orehu. Tapeta in tekstil pa dodajo prostoru končni pečat.

INŽENIRING, IZVEDBA NA KLJUČ

Projekt je bil izveden v dobrih 3 mesecih. Faza načrtovanja: projekt notranja arhitektura, projekt interiera - notranja oprema, izvedbeni projekt. Izvedbena faza: rušenje, postavljanje novih sten, menjave oken, ureditev elektro in strojnih instalacij, montaža sanitarne keramike, postavitev tlakov, postavitev notranje opreme…