Penthouse

Project: Apartment, 150 m2
Location: Surrounding area of Kranj
Interior design: Lidija Rutar, Habitare
Photography: Juš Medič

We furnished a penthouse near Kranj with approx. 150m2 of living space and a large terrace overlooking greenery. The family requested minimalistic furnishing, accentuated with specific details that wouldn't appear overly sterile. We separated the central area from the entrance area with a big glass door. The glass is tinted with a greyish brown shade. It provides transparency and at the same time intimacy against the immediate view into the central area. We mixed minimalistic elements with rough floor tiles, oak ship flooring and specific wooden pieces of furniture. Predominant colours: light grey, graphite grey, white, petroleum blue for accent.

logo.png

All Rights Reserved © 2019 - Habitare- Interior Design Studio