Young family in Trnovo

Project: Apartment, 78 m2
Location: Ljubljana, Trnovo
Interior design architects: Lidija Rutar, Habitare 
Turn-key completion, engineering:  Habitare 
Photography: Juš Medič

For this apartment with a classical design with small rooms from the eighties, the client’s wish was to acquire a larger, open central space which would enable communication between the living room, dining room and the kitchen. By rearranging the walls, we have made a new space with a modern design. The bathroom has got a completely new image, liberated of all the machines; it has become larger, habitable. The long hallway has a walk-in closet and, consequently, the bedroom has become bigger and more pleasant.
The space is marked by interlacing light and the dark. Flooring, made of American walnut in a dark brown tone, gives a good basis to the lacquered mediapan furniture in a sand colour. For contrasting purposes only, in some places, individual elements occur in the colour of American walnut. Wallpaper and textiles give the room the final touch.

logo.png

All Rights Reserved © 2019 - Habitare- Interior Design Studio