top of page

SVETOVALNI IN GRADBENI INŽENIRING, IZVEDBA NA KLJUČ

Prenova stanovanja na ključ na ključ, izvedbeni in svetovalni inženering, so storitve, ki jih Habitare izvaja za svoje naročnike in jim tako omogoči pravočasno in stroškovno učinkovito izvedbo projekta s pričakovano kakovostjo.

 

Povezani smo  preizkušenimi izvajalci bodisi gradbenih, vodoinstalaterskih ter elektro instalacij. Prav tako smo povezani z vrsto obrtnikov, ki tudi med sabo uspešno sodelujejo, se dogovarjajo in rešujejo morebitne zaplete.

 

Ko je končana faza Projektiranje se naročnik lahko odloči za storitev Izvedba na ključ oz. Izvedbeni inženering.

 

Prenova na ključ omogoča naročniku celotno storitev od začetnih načrtov, detajlnih načrtov za obrtnike, nakupa opreme pri proizvajalcih in ne nazadnje tudi izvedbo vseh potrebnih gradbenih in obrtniških del. To omogoča naročniku ogromen prihranek časa in skrbi.

 

Bistvena olajšava za naročnika, ki se odloči za izvedbeni inženering je, da ima nasproti sebe le eno osebo kateri predaja svoje želje, zahteve. Koordinacijo med obrtniki prevzame eden izmed naših sodelavcev.

 

V fazi prenove na ključ je pomemben nadzor potrjenega projekta. Občasno bomo obiskali projektno mesto in se prepričali, da gradnja napreduje v skladu z našimi načrti. Med izvajanjem projekta smo na voljo tudi izvajalcu in podizvajalcem, da razložimo ali rešimo vprašanja, ki se pojavijo med izvedbo.

Kaj vas zanima?

Sporočilo je bilo poslano.

bottom of page