top of page

PRENOVA STANOVANJA

Prenova stanovanja zahteva vnaprejšnje načrtovanje, začrtano vsoto denarja in dobro timsko med naročnikom in arhitektom. Preden začnemo s prenovo stanovanja je potrebno razmisliti o nekaj ključnih iztočnicah.

 

Opredelitev želja

Najtežji je prvi korak in sicer odločitev za prenovo stanovanja oziroma razrešitev dileme  o nakupu novega ali starega stanovanja. Razmislite kakšne so vaše želje, kako vam ustreza lokacija, mikro okolje, koliko sredstev je potrebno vložiti do vselitve...

 

Sodelovanje z arhitektom za notranjo opremo

Arhitekt za notranjo opremo ni luksuz, olajša vam prenekatero odločitev in prihrani čas. Prav tako nikoli ni prezgodaj, da se odločite za sodelovanje z arhitektom. Proces se lahko začne še preden kupite svoj dom, z nasveti vam bomo pomagali pri pravilni izbiri od začetka pa vse do končne podobe doma.

 

Določitev okvrne vsote za prenovo stanovanja

Prenova stanovanja zahteva načrt kaj vse je potrebno prenoviti in kakšna sredstva bomo namenili zanjo. Tako si bomo lažje postavili prioritete, ki jih zahteva obnova, izbrali primeren tip  stavbnega pohištva, instalacij, primerno opremo in materiale.

 

Načrtovanje stanovanja

V veliko pomoč vam bo, da naredite načrt, kaj vse potrebujete za bivanje v novem domu, naša naloga pa je, da načrtujemo prostor, ki se kar najbolj uskladi z vašimi željami.

Pomembni so nasveti glede naslednjih vprašanj: je potrebno zamenjati okna, vrata, elektroinstalacije, vodovodne instalacije, je potrebna rušitev sten...

 

Notranja oprema stanovanja in detajli doma

Prednost sodelovanja z arhitektom za notranjo opremo pri prenovi je, da že v fazi načrtovanja prostora razmišljamo o točno določeni opremi, osvetlitvi in detajlih, ki bodo v stanovanju. Tako ne prihaja do neljubih presenečenj.

 

Prenova stanovanja na ključ

Prenova stanovanja na ključ vam omogoča prihranek tako časa kot tudi usklajevanja in iskanja mojstrov, ki sodelujejo pri prenovi.

Kaj vas zanima?

Sporočilo je bilo poslano.

bottom of page