top of page

HABITARE TIM

Lidija Rutar

Lidija Rutar


Lidija Rutar, interior designer
Telefon: +386 51 489 000 
Email: lidija@habitare.si

Sandi Jeram

A

Sandi Jeram, izvedba projektov
Telefon:+386 51 489 001

Email: sandi@habitare.si
 

Habitare smo tim, ki ga poleg zunanjih izvajalcev sestavljava dizajnerka notranjih prostorov Lidija Rutar in vodja projektov Sandi Jeram. Habitare že vrsto let deluje na področju oblikovanja interierjev in izvedbe le teh. Svoje projekte vrsto let uresničujemo v slovenskem prostoru in na področju hrvaškega Mediterana. Čeprav zelo raznoliki, nas povezuje strast do oblikovanja in ustvarjanja lepih prostorov.

Navdih za projekte črpamo iz lepih stvari in narave, hkrati pa v ambiente vnašamo vse tehnološke novosti, ki jih ponujajo sodobna tehnologija in novi materiali.

Izkušnje pri različnih nepremičninskih projektih so nam dale širino za razumevanje potreb, ki jih imajo naročniki pri bivalnih, poslovnih ali turističnih prostorih, saj smo se na svoji poti znašli v vlogi ne le oblikovalcev, temveč tudi investitorjev, podjetnikov in ne nazadnje uporabnikov nepremičnin.

Želja ponovem znanju in novih rešitvah nas vodi, da se udeležujemo različnih izobraževanj in sejmov, kar s pridom uporabimo v svojih projektih. Poleg designa in arhitekture so naša strast potovanja in odkrivanje različnih kultur, pa seveda narava, iz nje črpamo energijo za novi vsakdan.

Lokacija ateljeja:

Habitare 
Rimska cesta 24, Ljubljana

bottom of page