top of page

POČITNIŠKI OBJEKTI / HOSPITALITY

Habitare že vrsto let aktivno snuje počitniške objekte, ki so bodisi namenjeni samemu naročniku ali pa so predvideni za nadaljno oddajo gostom. Zaradi večjega povpraševanja po novih hotelskih namestitvah smo začeli sodelovati tudi na področju projektiranja in opremljanja hotelskih namestitev.

 

Notranja oprema počitniških objektov

 

Počitniški objekti so namenjeni preživljanju našega prostega časa, zato je osnovna ideja, da se v njih počutimo čimbolj sproščeno in ležerno.

 

Preprostost in enostavnost sta ključ pri izboru opreme. Materiali pohištva, stenskih oblog so naravni in robustnejši. Izbor materialov, ki z leti pridobijo svojo patino je odlična izbira tudi za moderno zasnovan interier. Prav tako si lahko privoščimo večjo mešanico starega in novega, ki naredi prostor zanimiv in sproščen.

 

Počitniški objekti v Mediteranu

 

Habitare je vrsto let prisoten na področju Mediterana, Istre, kjer omogočamo naročniku naslednje storitve: gradnja počitniških objektov in stanovanj na ključ, obnavljanje starejših objektov, načrtovanje notranje opreme. ​

 

Poznavanje mediteranske arhitekture, avtohtonih materialov, načinov njihovih obdelav, omogoča oblikovanje prostorov, ki se zlijejo s tamkajšnjim okoljem. Sodelovanje z lokalnimi izvajalci, rokodelci ter tamkajšnjimi ponudniki notranje opreme, nam omogoča uspešno izvedbo projektov na ključ. Izvedli smo več samostojnih nepremičninskih projektov namenjenih oddihu, oblikovali smo interiere, manjše wellnesse, izvedli smo vrsto prenov počitniških objektov. Oglejte si naše projekte na povezavi.

Kaj vas zanima?

Sporočilo je bilo poslano.

bottom of page